Smještaj

APARTMAN 1 ( 2 osobe )

A2 - Za dvije osobe, Površine: 25m2

Apartman 1 je velicine 25m2, nalazi se na 1. katu kuce. Opremljen je SAT TV-om, internetom i klima uredajem. Apartman ima terasu s ljetnom garniturom, s koje se pruža pogled na plažu, Split i Trogir. Šljuncana plaža udaljena je 5 metara od apartmana. Gostima je na raspolaganju grill u vrtu kuce, dodatni vanjski tuš, te osigurano parkirno mjesto. Apartman je kompletno opremljen. Kuhinja ima sve kuhinjske potrepštine i kucanske aparate. Apartman ima kupaonicu s tuš kabinom i svim sanitarijama. Gostima apartmana osigurana je posteljina.


APARTMAN 2 ( 2 osobe )

A2 - Za dvije osobe, Površine: 25m2

Apartman 2 je velicine 25m2, nalazi se na 1. katu kuce. Opremljen je SAT TV-om, internetom i klima uredajem. Apartman ima terasu s ljetnom garniturom, s koje se pruža pogled na plažu, Split i Trogir. Šljuncana plaža udaljena je 5m od apartmana. Gostima je na raspolaganju grill u vrtu kuce, dodatni vanjski tuš, te osigurano parkirno mjesto. Apartman je kompletno opremljen. Kuhinja ima sve kuhinjske potrepštine i kucanske aparate. Apartman ima kupaonicu s tuš kabinom i svim sanitarijama. Gostima apartmana osigurana je posteljina.


APARTMAN 3 (6+2 osobe )

A6+2 - Za šest osoba plus dva pomoćna ležaja, Površine: 120m2

Apartman 3 je velicine 120m2, opremljen je SAT TV-om, internetom, perilicom rublja, perilicom posuđa i klima uredajem i nalazi se u prizemlju kuce. Apartman ima 2 terase odakle se pruža pogled na plažu, Split i Trogir. Šljuncana plaža udaljena je 5m od apartmana. Gostima je na raspolaganju grill u vrtu kuce, dodatni vanjski tuš, te osigurano parkirno mjesto. U apartmanu je kuhinja sa svim kuhinjskim potrepštinama i kucanskim aparatima. U sklopu kuhinje je i prostor za jelo s izlazom na jednu od terasa apartmana. Prema vlastitim potrebama i željama može se jesti na terasi ispred apartmana. Apartman ima 3 spavace sobe s bracnim krevetima, a po potrebi i dodatni ležaj za 1 osobu u dvije sobe. Iz prostranog hodnika ulazi se u kupaonicu opremljenu kadom i svim sanitarijama. Spavaca soba ima izlaz na veliku terasu odakle se pruža pogled na plažu i more. Gostima apartmana osigurana je posteljina.
1 POMOCNI LEŽAJ = 10 EUR/NOC


Kontakt

CIRO BOBAN
ZVONIMIROVA OBALA 43
21224 SLATINE - OTOK CIOVO
ciroboban@yahoo.com
Telefon/Mobitel:
+385(0)91 157 6061

Slatine

Pročitaj detaljnije


TROGIR
KUCNI RED
REZERVACIJA